nuffnang adds

Friday, July 30, 2021

"Giveaway Aku Dan Kamu"

 


Assalamualaikum semua, Tarot nak jemput semua rakan blogger untuk join giveaway sis ini dengan tekan banner di atas. Tarot nak ucapakan Selamat Pangantin Baru kepada sis As Samsudin yang baru saja melangsungkan hari bahagia baru-baru ini. Semoga sentiasa berbahagia dan dimurahkan rezeki sehingga ke Jannah. Walaupun pelbagai halangan yang melanda di Malaysia, namun hari bahagia tetap berjalan lancar. #asaliff


Syarat-syarat giveaway:

  • Follow blog As Samsudin, FB As Samsudin dan Instagram as_irvine
  • Buat entri bertajuk "Giveaway Aku Dan Kamu", copy banner dan back link ke post ini.
  • Selitkan ucapan kreatif untuk As dan Aliff dengan tanda pagar #asaliff :)
  • Jangan lupa tinggalkan link entri di ruangan komen ya.

Mudah sahaja kan. Meh la join ramai-ramai.



Tak ada hadiah ke?


Mestilah ada. Boleh tengok senarai hadiah kat SINI ya ;))

Good Luck Semua...

6 comments:

  1. Terima kasih Tarot sudi join...

    Terima kasih atas doa. Semoga yang terbaik juga untuk Tarot. Amin..

    Good luck ya...

    ReplyDelete
  2. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dan moga berjaya.

    ReplyDelete
  4. abam kie pun join gak GA ini. Terima kasih sbb jemput abam kie join GA Tarot ye... tgh buat draf ni. done follow your blog too...

    ReplyDelete
  5. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete