nuffnang adds

Tuesday, November 10, 2020

KAZMAN FARIS - YOUR ONLINE COWAY ADVISOR (620078)

 
Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Bermula 9 NOVEMBER 2020, hampir kesemua negeri akan melaksanakan PKPB kerana kenaikan kes yang mendadak sejak PRN Sabah. 

Sedar akan bahaya COVID-19, saya Kazman Faris ingin menghulurkan bantuan kepada anda semua supaya dapat duduk di kediaman masing-masing dengan selamat dan selesa. 

Di sini saya menyatakan bahawa saya ingin memberikan FREE TRIAL AIR PURIFIER dan FREE DISINFECTION SERVICE kepada semua terutamanya yang tinggal di Pulau Pinang. 

FREE TRIAL AIR PURIFIER ini adalah untuk kegunaan anda semalaman. Barang baik ini bakal membuatkan anda rasa perbezaan apabila mempunyai  air purifier di rumah. Tambahan, Air Purifier ini mampu menapis habuk, bulu kucing, bau yang kuran enak dan yang paling penting sekarang adalah mampu MENAPIS BACTERIA & VIRUS 99.9%. 

FREE DISINFECTION SERVICE ini pula mampu membunuh kuman dan virus di seluruh rumah anda sehingga 99.9%. Selalunya, disinfection service ini dilanggan dengan harga lebih kurang RM300.00 namun saya ingin berikan secara percuma sahaja demi membanteras COVID-19. 

Saya juga ingin mengumumkan tentang promosi yang diberikan oleh Coway berkaitan air purifier Storm & Lombok iii. Harga asal Storm adalah RM90 sebulan manakala Lombok iii adalah RM109 sebulan. Namun disebabkan PKPB, Coway menawarkan promosi harga untuk Storm cuma RM70 sebulan dan Lombok iii cuma RM90 sebulan.

Jika anda berminat atau mempunyai apa-apa pertanyaan, boleh hubungi saya menggunakan aplikasi whatsapp (012-451 4786) atau email

Whatsapp

Email
kazmanfaris@gmail.com


Apalah sangat jika dibandingkan RM2.33, RM3.00 sehari dengan kesihatan & nyawa anda sekeluarga?

#RakyatJagaRakyat #CowayByKazman

No comments:

Post a Comment