Tuesday, February 21, 2017

Domino's Voucher is Back, Baby!!!

Ni post pertama lepas aq masuk sem baru (sem 4 dah), yela..sebelum ni sume post pasal aktiviti aku masa cuti sem baru2 ni. Aq xtau la aq member domino ke ape, tapi kadang2 aq akan terima vaucher dalam bentuk mesej. Vaucher tu mmg aq suka giler sbb beli 1 regular pizza dgn harga RM10 je. Aq jarang dpt vaucher ni, once aq dpt..konfem aq akan makan domino. Tapi aq xde transport, so aq ajak la member2 aq pegi..aq kata aq bole belanja. Tapi time tu xde sape perasan..si Aidi je dengar, patut la die paling excited nak gi domino's. Lepas tu dia ada keta lak, memang on la.

Ni la dia si Aidi. Ni pon abang palap jugak.


Syafiq Hipstur, Hanafi Sabah & Aidi. Ni antara golongan yg bernasib baik sebab dibelanja.

Aq order 3 regular pizza. 2 classified chicken (favourite) & 1 aloha chicken. Kitorg rancang makan 2 regular tu & satu lagi bawak balik untuk orang rumah. Las2 sume melantak smpai licin, lagi2 si Aidi tu. Tp obviously, anak jantan kot..mmg lumrah kitorg makan macam xde hari esok.HAHA

Hipstur selfie sementara tggu pizza kitorang siap.

Jeng3..3 regular pizza siap!!

Sepatutnya total yg patut dibayar RM90.40...Thanks to that vaucher, Kitorang dpt diskaun, jadi RM39.00.



Coupon discount smpai RM16.80

Las2, sorang2 mcm ular sawa kekenyangan. Then diorg bincang & setuju nk kongsi duit beli 1 regular pizza untuk org rumah. Padahal diorg beli untuk elekkan dr dikecam bila balik nnti. Balik rumah, diorg berebut2. Dapatlah sorang 1 slice, yg Aidi, Hanafi ng Hipstur bahagia sumbat 6 slice dalam perut...tanpa berebut!  

Macam ni la vaucher yang aku terima. Boleh guna banyak kali tanpa limit. Tapi kene guna sebelum exp. date la. Selalunya tempoh hari dia dalam 3 hari je dr hari yang kita terima tu.

2 comments: