Sunday, February 26, 2017

Karyabhara: Coffee, Art & Passion

Cafe ni merupakan salah satu cafe hipster di Cyberjaya. Time ni bukan cuti sem yg baru2 ni, tp cuti sem 1 kot..dh lama la ni, saje nak throwback. Time ni kenapa ntah rasa macam kaya...sbb tu aq yang belanja big-bro aq. Aq saje la google "cafe hipster" di Selangor & Cafe Karyabhara ni menarik perhatian aq. Quite jauh gak dr rumah, dalam 45 minit.

Time ni tgh tggu order. Tgok, die punye decoration pon sgt "hipster".

My big-bro. Kalau korg perasan, hoodie aq pon dirompak. Hoodie aq mmg jadi rebutan.


Ni air oreo milkshake. Berbaloi dgn harga. Aq bagi 4 bintang.

Aq order chocolate milkshake. Sedap jugak.

Ni aq punye beef burger. Aq mmg pecinta burger. Kat mana2 pon suka order burger.


Masa makanan kitorg dah smpai, kitorg decide nak tukar meja...sbb mule2 kitorg dok meja yg ada kerusi, lepas tu tukar kpd meja ala2 jepun yg kene dok bersila. Kitorg dok tingkat atas, sbb time tu kat bawah dah penuh. Cafe ni ade life band buat performance kt bawah, sbb tu ramai prefer dok bawah. Cafe ni sesuai la nak lepak ngn member2..lepas tu main kad ke, main werewolf ke sbb mmg die berkonsepkan "santai". Kalau pergi berdua agak krik2. Harga makanan pon agak "hipster", tp nak cuba sekali bolela. All in all, kitorg puas hati dengan makanan cafe ni walaupun mahal.

Details about this cafe:

KARYABHARA CAFE

Address: 37-G, Neocyber, Cyberjaya 
Opening Hours: 3pm-3am
Contact: 0127899647 (Syafiq) & 0177817417 (Que) 
Email: KaryabharaK2@gmail.com
Instagramkaryabhara_cafe

No comments:

Post a Comment