Monday, July 10, 2017

Mini Giveaway : Duit Raya

Assalamualaikum



pheww,mula-mula plan nak bagi mystery gift,tapi barang pun belum beli so hold je lah,bagi duit raya je haha. Lama dah tak buat giveaway wei. Blog ni pun dah tak meriah macam dulu sob sob


without further ado,let's get started! Don't worry,syarat senang macam abc sebab aku sorang je bagi duit raya 😣


  1. Buat satu post yang bertajuk "Mini Giveaway : Duit Raya"
  2. Copy banner kat atas tu & jangan lupa backlink ok
  3. Dah siap,submit link dalam post ini sahaja.
  4. Eh belum selesai lagi haha, πŸ‘‡πŸ‘‡


❤ Follow blog ini & ini
❤ Follow Google+
❤ Follow instagram



okay you are done! 


Hanya 2 orang pemenang dicari ; first place | cash RM30 
                                                       ; second place | cash RM20


maaf,tak dapat nak bagi banyak hahaha. (100% guna random.org)



Good Luck!!

15 comments:

  1. Eh awak betul ke banner tu, ke saya salah tgk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..Tarot tersilap banner, thanks sebab tegur

      Delete
  2. selamt ber giveaway..cia cia cia(taktau apa kaitan)

    ReplyDelete
  3. saya dah join http://deariescouple.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  4. Salam blogger semalaya.

    Hehe.

    me nak duit raya ~

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya-31-julai-17.html

    ReplyDelete
  5. Join :)


    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  6. Saya datang join :D

    http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya-31-july-2017.html

    ReplyDelete
  7. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  8. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  9. Good luck..
    Sis pun join giveaway ini..

    ReplyDelete
  10. nak join jugakkkk!

    http://farhannajafri.blogspot.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya ! done join GA ni

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  12. yaya join jugak!da follow sume rules.
    IG yaya: queen.ashya tau..hehe.nti xkenai pulak.. =p (but sometimes i disable my ig..=p)

    http://tentangyaya.blogspot.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  13. Join....

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete