Saturday, July 8, 2017

Nasi Lemak 223 Menjadi Pilhan untuk Makan Pada Lewat Malam


Harini hari ketiga Tarot ber-badminton bersama member2 (orang yang sama) dan ada penambahan member iaitu Syafiq. Sebab minggu depan Tarot dah kena balik UniMap untuk start gerak kerja Festkon 12, so diorang ajak buat aktiviti bersama untuk kali terakhir cuti sem ni. Macam biasa, Tarot tolong booked court badminton dekat Sport Arena pada pukul 11 sampai 1. Kali ni main yang paling agresif sebab smpai melecet2 tangan...Tarot terpaksa stop main sebab terlampau pedih.


OTW ke 223

Lepas habis badminton, kitorang MAKAN!! Dah buang lemak, kena tambah balik. Lewat malam macam ni..memang fast food je la yang ada...kalau tak McD, A&W la jawabnya. HAHAHAH. Tapi ada satu food court yang quite famous kat pj ni, Nasi Lemak 223 atau Maple (biasanya budak UM akan panggil ni). Gerai 223 ni memang special dan menjadi tumpuan sebab gerai ni 24 jam dan menyajikan hidangan panas2. Lagi satu sebab ramai orang suka gerai ni..nasi lemak memang superb.

Tarot siap mintak nasi tambah, lapar kot lepas sukan. Tapi gerai ni ada satu je cons, kebersihan dia bukan dalam keadaan yang memuaskan. Kalau orang yang jaga kebersihan memang tidak akan suka. Tapi budak2 yang muda nak lepak ngn member smpai pukul 4 pagi, memang populated la kat sini. Nasi lemak + extra nasi + 2 telur baru 4 ringgit. Kira harga die okla, takdela cekik darah.




 Mereka memang suka ber-sweet2 kat khalayak ramai !!!




Ni memang lapar sangat ke?? Gelojoh sangat makan !!

Thanks Suhail Malbari sebab belanja me tonight !!



3 comments:

  1. Replies
    1. Memang...rasa die pon sedap, selalu makan kat sini

      Delete
  2. Lazatnye nasi lemak Tu Ada 2 telur lg

    ReplyDelete