Tuesday, July 25, 2017

Singgah Kedai Ustaz- Semua Barang MURAH !!!


Lepas je hantar budak2 tu balik kat KTM ( Suhail's Openhouse Turns into Unexpected Sleepover ), big-bro terus ajak pergi kedai Ustaz. Tarot dahlah belum mandi, wallet pon tak bawak...tapi dah alang2 keluar, lebih baik terus pergi. Nanti dah balik rumah, confirm malas nak keluar balik. Yelah, nak belikan accessories untuk new baby πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜ƒ.

Kedai ustaz ni memang lengkap semua benda, banyak choice dan harga memang murah !!! Tarot jadi rambang mata, tak tahu nak beli yang mana. Rasa fidget spinner pon nak beli. Tapi yang penting tempered glass & casing je, sebab nak fully-protected.

Beli macam2, tempered glass, casing, usb dan usb protection. Harga baru RM 27 tu pun dia bagi diskaun...jadi RM 25. Memang pemurah betul, Tarot syorkan beli barang dan accessories phone kat sini. Memang Terbaik !!!






For more information, please click the link below.

4 comments:

  1. Nak pergi tapi tak terpergi lagi.. Hehehe.. Tapi memang ramai cakap kedai ustaz ni murah2..

    ReplyDelete
  2. Apa yang ada kat kedao ustaz ni...mcm mr diy jugak ke...hihi

    ReplyDelete
  3. jarang pergi kedai ustaz ni sebab bila malam dia punya crowded tu ya tuhannnnn sesak nafas haaa

    ReplyDelete