nuffnang adds

Monday, June 12, 2017

Terpilih untuk feature dalam Famehitz.
Beberapa bulan lepas, Travis daripada salah satu syarikat media telah berhubung dengan Tarot via email. Travis menawarkan untuk feature dalam page Famehitz, di mana blogger2 yang terpilih akan mendapat ruang untuk mempromosikan diri. Setelah Tarot menerima tawaran tersebut, Travis terus interview ringkas melalui email..untuk bertanyakan soalan2 yang berkaitan dengan diri sendiri dan dunia blogging. Travis akan membuat penilaian sendiri dan Travis telah memutuskan untuk meletakkan saya di bawah kategori "Travel". Tarot sebenarnya lebih kepada "lifestyle" tapi tidak mengapa, travel pon suka jugak.

Banyak lagi kategori lain yang ada termasuk fotografi, beauty, food, fashion dan parenting. Famehitz bertujuan untuk membawa pembaharuan dan memberi inspirasi setiap hari. Famehitz merupakan satu laman atau medium untuk para blogger berkongsi pendapat dan ideologi yang boleh membawa kepada kebahagian sejagat.

Tarot sedikit berbangga kerana views Tarot antara yang mendapat banyak views (500++). Tarot haeap semua pembaca memberi sokongan dengan menekan link di bawah untuk meningkatkan views Tarot.

Sila tekan link di bawah:

3 comments: