Thursday, February 2, 2017

Happy Anniversary to My Parents!!

Last year we celebrated Mak & Abah's anniversary at Grand Blue Wave Hotel, this year we celebrate at Concorde Hotel. Last time, all of my siblings joined the celebration including Wan and Induk but this year only me joined the celebration (yela anak bongsu kan).


Celebrate their 31st anniversary!!


Aku cuma penumpang je.



Super Fresh Prawn


Variety of fruits


Nasi Arab (tapi x makan pon)


Ambik sume sikit2 sebab nak cuba sume makanan.

Pasta yang sangat sedap. Aq ambik smpai 3 kali.


Kambing yang sangat lembut dgn sos Black Pepper.







Variety of desserts


Cocktails die kurang sedap. Rasa manis gula je.


ABC pon manis jugak. Untuk org yg jaga kesihatan x sesuai minum


Assorted Bread & Rolls



Mommy & Daddy, I have been thinking what's the best gift I could give you...
So here's
a bunch of my wishes to say...
Love you always!
Happy anniversary to you...

All in all, aku memang puas hati makan kat sini..orang belanja kot. Aq bagi rate 7.5 untuk kesedapan. Yang takle blah, time abah nak bayar diorang cas abah ngn mak sebagai warga emas. So, diorang dapat 20% rasanya. Hahahaha..Aku punyalah kenyang sampai tak larat nak jalan ke kereta. Sebenarnya ni cuma Part I untuk celebration ni...

Bersambung Part II di: Anniversary Mak & Abah...Version II

1 comment: