Thursday, April 27, 2017

Best-Looking Breakfast Around The World


Makanan-makanan ni memang termasuk dalam bucketlist aku. Kalau bole, aku nak try semua "sajian sarapan tarbaik" ni at least sekali dalam hidup. Berikut merupakan 16 sarapan yang terbaik di dunia. Yang paling takleh blah, Nasi Lemak Rendang tersenarai kot...memang nasi lemak ni jadi ikon & identiti makanan untuk Malaysia.


















Sape2 yang baca post ni mesti rasa lapar kan. Aku pun start rasa lapar tengok makanan2 ni.

4 comments:

  1. hahaha...telan air liur den...sedapnya

    ReplyDelete
  2. kamu ni saja je buat perut lapar pagi2 buta..... nangis tengok makanan....hua....hua......hua.....

    ReplyDelete
  3. Semuanya nampak tempting!

    *Akak datang balas kunjungan dan follow sini :)

    ReplyDelete