Sunday, April 16, 2017

Fast & Furious 8 GEMPAKZ!!!


Sumpah F8 ni best giler & memang tidak dapat dinafikan, Fast & Furious tidak pernah mengecewakan para penonton. Kali ni, starting cerita pon dah mendebarkan, masa race yang mula2 sekali smpai terbakar kereta Dom. Tapi aku taknak spoilkan cerita ni, korang memang kena tengok sendiri. Sepanjang cerita tak pernah membosankan malah adrenalin aku bergolak2 bila muncul babak suspens..aku macam nak bangun dari seat wayang tu. Nampak tak, excited die macam mana. Hahaha.

Sebenarnya, aku dah janji pada diri sendiri taknak tengok wayang sampai habis sem ni. Yela, duit pon tengah bergolak sekarang, so kene jimat2. Tapi bila member ajak tengok F8, aku rasa aku tak bole bagi "NO" sebagai jawapan. Tapi memang tak menyesal sbb gempak giler cite die, malah rasa macam nak tengok untuk kali kedua. Apa yang aku bole cakap, plot die berbeza sikit sebab Dom dipaksa untuk berpaling tadah kepada Family atas sebab tertentu. Sebab apa? Korang find out sendiri.

P/s: Sape2 yang nak pegi tengok F8, ajak aku sekali. Tak puas weyh tengok sekali, macam nak second round. Hik Hik
Ni member aku, Shah. Aku cakap jangan bawak laju kalau sayang rambut.

Sanggup tengok midnight


2 comments: