Sunday, April 2, 2017

The Best Burger in Town: My Burger Lab

Guys! Seriously, burger kat sini sumpah burger TER-sedap yang aq pernah makan. Aq tak tau nak rank Burger Lab atau Fuel Shack sebagai burger tersedap, tapi aq rasa aq pilih My Burger Lab. Kedai ni tak ada banyak cawangan pon, cuma ada 4 je..tu pun semua area Selangor & KL. Yang aq pergi makan ni dekat cawangan OUG sebab yang ni dekat dengan rumah. Ni kali kedua aq pergi, last time pergi ngn big-bro..kali ni gi ngn member2.



With future dentist..Insha Allah

Walaupun roti die kaler hitam, tapi rasa sangat berbeza dengan rupa.

Beatiful Mess, RM 19.90

It's messy as it's name implies! A Cheddar Beef patty topped with deep fried Portobello Mushrooms, Honey Mustard and a Sunny Side Up Egg.

A+, RM 16.50. (Haah, jangan pelik guys, mmg nama die A+)

One of the first they had on the menu- it's a Cheddar Grilled Chicken patty, paired with Shiitake & Enoki Mushrooms & Caramelized Onions. 




Part ni paling best. Sebab nama kedai pon dah "Lab", so die nak jugak ada unsur2 lab dalam kedai ni. Die punye tempat nak refill air, bentuk die macam kepala shower & ade banyak button. Kite tekan air ape yang kita nak based on button tu...pastu tarus die mengalir n tuang ke dalam cawan. Time tu kitorang excited nak pergi refill air sebab bende ni rare kot.

Ni guide untuk button & jenis minuman. Minuman yang disediakan termasuklah 7-Up, Pepsi, Soda Water, Mountain Dew & Water.

Selfie Together.



All in all, memang aq rate 5 bintang untuk kedai ni sebab mereka menghidangkan burger patty terbaik. Kalau korang nak makan kat sini, aq cadangkan korang buat tempahan dulu sebab dua2 kali aq pergi...dua2 kali fullhouse. Nasib baik dapat jugak tempat untuk makan. Lagi satu kedai die xla besar sangat, so xle nak muat ramai orang dalam satu masa. Tapi memang korang kene cuba makan kat sini..#youngblood

For more information:


2 comments: