Wednesday, March 29, 2017

21 Tahun Dah Paan Hidup!!!!

22/2/2017 yang lalu, genap si Paan hidup selama 21 tahun. Haah, peristiwa ni lama giler dah, sbb busy sgt x sempat nak post. Baru ade free-time nak buat entry pasl ni. So, diorg celebrate la ramai2 untuk maraikan hari tua Paan. Time tu, aq nak jumpe Hakim sbb ape ntah...adela bende nak bincang, tibe2 si Hakim ajak join sekali join celebration ni, so aq pon join je la. Hakim pon kumpul duit ramai2 pastu beli pizza personal harga RM 10 tu, beli 10 kotak..sorang satu la. So, kitorg shot gi arau beli sume bende & aq lak nk beli kek utk si Paan. Mule tgok kek yang normal tu, harga mahal sgt. Pastu igt nak beli satu slice tp takut ramai xle makan. So konklusinya, belila kek span... murah & ramai bole makan.

Makan ramai2

Ni kek span. Pastu kitorg mintak akak tu tolong tulis "21 Tahun Dah Paan Hidup" atas kek tu. Jimat + ramai orang bole makan. Biase la dak2 U, mmg hidup berjimat.

Time ni sume berebut pilih flavour. Si Napi ni selfie smpai kabur gambar, lapar sangat dah kot.



Nah! Ni beday-boy...sexy sgt smpai kene cover.

Ni pon kabur. Xtau la smpai yang tgkap gambar

Acap xde sbb die gi mana ntah, kire aq ganti die la sbb x cukup korum. Sebenarnya aq buat entry pasal ni sbb ramai antara diorg (lagi2 Harraz) mintak nak masuk blog. So kene buat post pasal ni. Tula, haritu ade LIMA bukan nak ajak aq pegi.. :)

3 comments:

  1. Happy belated birthday! semoga menjadi anak soleh yang menyenangkan hati kedua ibubapa.

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday paan. nanti nak msok dalam entry gak boleh ?

    ReplyDelete